Wie ben ik?

Pedagogische medewerker/coach

30 jaar jong

Wonend in Zottegem 

Mama van Elano (1 jaar)

Bachelor kleuteronderwijs (2014)
Bachelor Pedagogie van het jonge kind (2023)
Financieel en organisatorisch beheer kinderopvang (2016)

Reeds 7 jaar eigen kinderopvang Pimpampukje in Oostakker

– Pimpampukje Orchideestraat 25 kindplaatsen
– Pimpampukje Gentstraat 36 kindplaatsen 

Weetjes:
Houdt van visueel content maken 
Heeft het liever warm dan koud
Doet haar eigen boekhouding 
Heeft graag de touwtjes in eigen handen

”Tifany wil elk kind de ruimte en tijd geven om volledig te ontplooien op elk ontwikkelings- en ervaringsgebied op een positieve, veilige en uitdagende manier zowel in de kinderopvang en thuissituatie, dit door met de ouders samen te werken en hen te ondersteunen in de opvoeding van hun kind.”

Liergierigheid is denk ik één van mijn meest aanwezige sterktes, het profileert ook echt wie ik ben. Ik ben steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen en nieuwe informatie. De wereld van opvoeding en kinderopvang staat niet stil, er zijn steeds nieuwe zaken om te ontdekken. Zo startte ik uit eigen initiatief en leergierigheid de opleiding Pedagogie van het Jonge kind en de opleiding tot babyspecialist. De opgedane info neem ik niet alleen mee in mijn eigen handelen en kunnen maar ik zet dit ook om in de praktijk van Pimpampukje én van onze medewerkers. Je bent nooit te oud om te leren en vooral om te specialiseren in bepaalde opvoedingsthema’s. Er worden ook steeds nieuwe onderzoeken gedaan of informatie wordt aangepast (bv over voedingsaanbevelingen) waarbij het belangrijk blijft dat mijn kennis ook up te date is, en indien dit niet zo zou zijn, ik de nodige info opzoek. 

Daarbij kan ook een andere sterkte van mij als pedagogische medewerker gekoppeld worden namelijk mijn doorzettingsvermogen. Ik geef niet snel op, dit komt vooral omdat mijn werk mijn passie is en het voelt niet als werken. Als ik een doel voor ogen heb wil ik die ook echt bereiken. Ik ben toch ook wel ambitieus en wil blijven groeien.

Het komt regelmatig aan bod en daarom vind ik dat mijn passie voor het pedagogisch werken met kinderen en ouders ook één van mijn sterktes is. Alles wat ik doe op vlak van ‘werk’ vloeit voort vanuit mijn passie. Het gepassioneerd bezig zijn geeft het een andere dimensie aan mijn handelen.